dissabte, 4 de gener del 2014

JA QUEDA POQUET PER TORNAR-NOS A VEURE!

Sí, aviat s'acabaran les vacances, vès, què hi farem! Segur que durant aquests dies heu fet coses, algunes més divertides, algunes potser més avorrides, però en qualsevol cas segur que n'hi ha d'interessants per poder explicar.

Teniu feta la carta als Reis, què els demaneu? Ja sabem que som una mica pesades, però recodeu que l'heu d'escriure  sense faltes, no sigui que s'espantin i surtin disparats! Aquí trobareu models de cartes per omplir.

Ens agradaria molt que ens en comentéssiu alguna de les coses que heu fet. També ens agradaria fer el tafaner i saber què heu demanat als Reis, al Pare Noel o a qui sigui.

Au, animeu-vos a explicar coses. Ens retrobem ben aviat!

6 comentaris:

  1. Estic impacient perquè queda poc per tornar-nos a veure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram Laura! Es nota que vas mirant cada dia el blog! Sí, ja queda poquet. Mentrestant, t'animes a explicar alguna cosa que has fet aquests dies? Que vagin molt bé els Reis!

      Elimina
    2. Igual ment Rosa.

      Elimina
  2. Jo us vull explicar on he anat a celebrar el cap d'any, la festa de les dotze campanades. He anat a Dorria un poble petit de muntanya a prop de Ribes de Freser. He anat amb uns amics que tenen dos nenes, l'Aina i la Laia. Vam fer una excurssió i ens vam trovar un cavall per la muntanya, ens va espantar una mica, vam tocar la neu i va ser molt divertit.

    ResponElimina
  3. Quin morro que tens Clara! Jo també vull trobar-me un cavall!

    ResponElimina
  4. És molt impressionant.

    ResponElimina